13 Şubat 2016 Cumartesi

Deniz Nice'de - 2.Gün - Carnaval De Nice 2016 - II

Flower Parade sonrasında Anne ve Baba, Deniz "yeşşş" bir uykudayken, niçoise mutfağının klasiklerinden "Socca" ve "Pissaladiere" izinde idiler...Oldukça klasik bir mekana "Chez Pipo"ya doğru yönelecekler, limana kadar yürüyecekler, mekanı bulacaklar, "Socca" ve "Pissaladiere"yi tadacaklar, Place Garibaldi tarafından dolaşarak yeniden Place Massena'ya, saat 21.00'de festival kapsamında "Parade of Lights" etkinliğinin gerçekleştirileceği alana doğru yöneleceklerdi. Bu sırada Deniz uyanacaktı. 
Chez Pipo - Socca - Deniz
Deniz uyandığında hemen "Atlı Karınca"nın yanına gidecekler, ancak kapanmadan önce yetişemeyecekler. Son anda Deniz kahverengi at'ın ve turuncu balığın üzerine binip fotoğraf çektirecek, sonrasında ise dönmedolaba doğru yöneleceklerdi...



Deniz, Anne ve Baba'nın dönmedolap maceraları sonrasında, etkinlik öncesinde akşam yemeği için tercihleri "Hippopotamus" olacaktı. Burası Anne ve Baba'nın Paris'te de zaman zaman tercih ettikleri, sevdikleri bir mekandı. Nice'de bu kez Deniz ile birlikte tercihleri olacaktı. Geçmişte gittiklerinde restoranın çocuk menüsü, çocuklar için hediyeleri hiç ilgilerini çekmemişti ancak bu seferki gidişlerinde daha boş masa ayarlanmasını beklerken keşfetmişlerdi Hippopotamus puzzle'ını, boyama-aktivite kitabını, boya kalemlerini...Ayrıca "Parade of Lights" etkinliğinin gerçekleştirileceği mekana yakınlığı güzel bir durumdu...Restoranın kapısından çıkıp hemen "Parade of Lights" etkinliğine dahil olabileceklerdi..



Veeee "Parade of Lights".... Deniz'in Hippopotamus uçan balonları...









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder