13 Ağustos 2014 Çarşamba

Deniz Anne ile Baba'nın Minik Bebeği...

Anne gece açıkladı Deniz'e...

Deniz Anne ile Baba'nın minik bebeği, Anne ile Baba Deniz'i hiç bırakmazlar. Anne ile Baba sadece işe gidiyorlar. İşe "gidip geliyorlar". Deniz de Sevda Teyze ile kalıyor. Sevda Teyze Deniz'in oyun arkadaşı.

Sabahleyin Deniz uyuyor oluyor Anne işe giderken. Deniz uyuyor olunca Anne Deniz'i uyandırmıyor. Çünkü büyümek için uykuya ihtiyacı var Deniz'in. Bu yüzden Deniz uyandığında Anne'yi göremiyor. Deniz uyuyacak ki büyüyecek.

Deniz Sevda Teyze ile kahvaltısını yapacak, sarı yumurtasını yiyecek, zeytinlerini yiyecek. Kakara kikiri oyun oynayacak. Etini yiyecek. Sonra uyuyacak, uyanacak. Anne gelecek. Anne ile Baba yine Deniz'in yanına gelecek.

Ama Anne heeeeeeeeeepsiiini biliyor Deniz saat kaçta uyandı, sarı yumurtasını yedi mi, zeytinlerini yedi mi, hangi oyunları oynuyor, etini yedi mi, ne zaman uyudu uyandı. Anne heeeeepppppppsini biliyor.

Anne ile Baba çok seviyorlar Deniz'i.
Deniz Anne ile Baba'nın minik bebeği.
Anne ile Baba Deniz'i hiiiiiiiiiiç bırakmazlar. Bu yüzden Deniz şimdi güzelce uyusun. Anne ile Baba Deniz'i bırakıp sadece işe giderler. İşe "gidip gelirler". "Gidip gelirler"...


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder