12 Mart 2015 Perşembe

Roma&Floransa - Roma'da İlk Gün...

Deniz ve Baba Piazza Navona'da
Deniz Roma'da ilk gününde Piazza della Republica'dan başlayarak Fontana di Trevi, Pantheon, Campo di Fiori ve Piazza Navona şeklinde bir sırayla gerçekleştirdiği şehir turunu Piazza di Spagna'da tamamladı. Piazza Navona'ya kadar "yeşş" bir uykudaydı, Piazza Navona'da uyandı, "at"ları gördü. Sonrasında Caffe Sant'eustachio'da Anne ve Baba kahve molası verdiler, Deniz de "et"ini yedi. Deniz "yeşş" uykudayken Anne ve Baba bir de Antico Forno Marco Roscioli'yi keşfetmişlerdi.





İlk günkü şehir turlarının son noktası; Piazza di Spagna, Deniz'in oldukça hoşuna gidecek bir meydandı. Tüm merdivenleri en az 4/5 kere, en aşağıdan en yukarıya kadar çıktı indi, indi çıktı...


Deniz ve Anne
 Piazza di Spagna Merdivenlerinden
 Yukarıya Çıkıyorlar


Deniz ve Baba
Piazza di Spagna Merdivenlerinden
 Yukarıya Çıkıyorlar


Ardından meydanın hemen karşısında, çapraz sokakta Pompi'de Tiramisu Classico tattılar. Pompi'nin sokağında gördükleri yürüyen dondurmanın peşine takıldı Deniz bir ara, eteğine dokundu. Caffe Greco'da dinlendiler.   

Yürüyen Dondurma'nın
 Eteğine Dokunan Deniz
Akşam yemeğinde ise Ristorante Matricianella'da idiler. Deniz Grilled Lamb yiyordu, Anne ve Baba ise Fritto Misto'yu tadıyordu.

Deniz'in Grilled Lamb'ı
ve Yanında Burnu Uzun Pinokyo
Uykusu geldiğinde ise henüz daha restorandalar iken arabasında uykuya daldı. "yeşş" bir gece uykusundaki Deniz, Anne ve Baba tarafından Hotel Impero'nun 223 nolu odasındaki yataklarına arabasından alınıp yumuşacık bırakıldı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder