8 Ağustos 2017 Salı

Deniz Kuşadası'nda - 8.Gün...

Kuşadası'nda Anne ve Deniz'in dönecekleri günden önceki son gününde, planlarında yine kumsala inmek vardı.

Bu sefer Anne ve Deniz başbaşa deniz kıyısına indiler. Öncesinde Deniz'in birgün öncesinde karar verdiği gibi bir çocuk parkına uğradılar. Kumsala indiklerinde bu sebeple Anne bayağı yorulmuş, oldukça sıcaktan bunalmıştı. Deniz çakıl taşı koleksiyonu için uygun bir yere yerleştiğinde, Anne çok kısa bir süre denize girdi, çıktı...Anne denizden çıktıktan sonra ise kum birikintilerini ıslatarak, kumdan kale yapmak olacaktı gündemlerinde...

Bir ara Deniz kumdan kale yapmak için deniz kıyısından su almak için yerinden ayrıldığında ise onları bir sürpriz bekliyordu. Hemen yakınlarında Annesi ve Anneannesi ile oturan Kerem Arkadaş, Deniz ve Anne'nin kumdan kalesini yıkmıştı. Çok şaşırdılar ancak anlayışla karşıladılar. Kerem Arkadaş'ın oyuna katılmak için böyle birşey yaptığını düşündüler. Hatta Anne bir süre sahilden kova ile su taşıyarak Kerem Arkadaşın da kale yapması için yardımcı oldu.

Ancak bir süre sonra Kerem Arkadaş, Deniz ve Anne'nin kalesini yeniden yıktı. Hatta bu kez Deniz ve Anne'ye kum da atmaya başladı. Anneannesi ve Anne'si uyarsa da Kerem Arkadaşı durdurmak pek mümkün olamıyordu. En son Anne'si tarafından kumsaldan zorla götürülürken, Kerem Arkadaş Anne'ye kum atmaya devam ediyor, Kerem Arkadaşın Anne'si ise "Biz ayrılalım da siz rahat edin" diyordu.

Olabilirdi böyle şeyler ama Kerem Arkadaş'ın bu davranışları Deniz'i çok şaşırtmış, hayretler içinde bırakmıştı...

Anne ve Deniz...

Bizim Deniz...








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder