21 Şubat 2015 Cumartesi

Deniz Venedik'te III

Anne, Baba ve Deniz bugün sabahtan Rialto pazarındaydılar. Sonrasında ise San Marco'dan Academia Köprüsü'ne doğru yürüdüler. Academia Köprüsü'nden Dorsoduro tarafına geçtiler ve Dorsoduro tarafında Santa Maria della Salute'a (Beyaz Kilise'ye) kadar yürüdüler.

Deniz acıktığında kiliseye doğru yürünen sokaklardan birisinde karşılarına çıkan bir restoran & cafe 'de Anne ve Baba cichetti yedi, Deniz de ızgara bifteğini yedi.

Deniz Santa Maria della Salute'un önünden Venedik'e, San Marco tarafına, gün batımında, bu kez de karşı taraftan Anne ve Baba ile birlikte baktıktan sonra dönüş yolunda "yeşş" bir uykuya dalacaktı. Anne ve Baba, Venedik'in köprülü/merdivenli yollarında Deniz'in arabasını o köprülerden/merdivenlerden çıkarta/indire taa yeniden Rialto Köprüsü'ne taa Trattoria della Madonna'ya kadar döndüler. Trattoria della Madonna'da Anne ve Baba Moeche (Küçük Yengeç) ve Carlucce yerken Deniz halen "yeşşş" bir uykudaydı. Uyandığında dil balığı geldi yine Deniz'e. Abbas Abi'yi de gördüler. Ayrılırken Deniz bademli nugat hediyesini de aldı Abbas Abi'den. İnşallah ileride buralara tek başına gelmek kısmet olsun Deniz'e dediler ve ayrıldılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder