13 Mayıs 2017 Cumartesi

Deniz SSM'de...Feyhaman Duran Sergisi'nde...

Anne, Baba ve Deniz bugün SSM'de, Sakıp Sabancı Müzesi'nde, Feyhaman Duran Sergisi'nde...

Hava güzel olunca, trafik nedeniyle ulaşmaları kolay olmayacaktı. Sakıp Sabancı Müzesi'nin etrafında arabayı park edecek yer bulmaya çalışırken ise oldukça zorlanacaklardı. Emirgan'ın yokuşlu yollarından çıkıp, manevraları sırasında küçük, zararsız dokunuş ( Anne'nin deyişi ile 2 tos tos) yaşayacaklardı. Deniz yolda uyuya kaldığı için, Anne'nin park yeri ararken yukarı doğru çıktığı yokuştan, park yeri bulamadan aşağı doğru inmek istememesi nedeniyle geri manevra yapması nedeniyle olan 1. tos tos'u sırasında uyanacaktı. Anne mecburen yokuş aşağı inip, Emirgan çarşı yoluna doğru ters yöne saptığında, Anne gibi ters yöne sapan ve karşıdan gelen araçlara yol vermek için boş bulunan bir park yerine yanaşarak araçlara yol vermeye çalışan aracın arkasından yanaştığında ise 2. tos tos meydana gelecekti. Anne'nin yanaştığı aracın arkasından geri geri uzaklaşması kolay olmayacaktı. Zaten iki aracın plakası birbirine çoktan değiş olduğu için, yoldan geçen bir beyefendi, direksiyona geçerek geri çekilmelerine yardımcı olacaktı. Sonrasında da aynı boşluk beyaz Corsa'nın park yeri olacaktı.

Sakıp Sabancı Müzesi'nde Bahar Şenliği'nin olduğu güne denk gelmişlerdi...Bahçede gün boyu etkinlikler vardı. Sergi'nin içinde ise, Deniz ve Anne; çocuk grubunun gerçekleştirdiği sergi turuna denk geleceklerdi. Deniz ile birlikte gruba katılacaklar ve sergiyi kardeşler ile birlikte gezeceklerdi.
Ayrıca Anne'nin en yakın arkadaşlarından Sidre teyze ile de karşılaşacaklardı. Birbirlerinin planlarından habersiz şekilde gerçekleşen bu güzel tesadüfi denk gelme sonucunda, müzenin bahçesinde, enfes bir manzara eşliğinde, MSA sandviçleri eşliğinde de sohbet etme fırsatları olacaktı.

Anne, Baba ve Deniz günün devamında sahil yolunda, deniz kıyısında çok güzel bir yürüyüş yapacaklar...Geri dönüşte ise Emirgan Sütiş'de birşeyler atıştırarak dönüş yoluna çıkacaklardı. Dönüş yoluna çıkış da ters yönden, Emirgan çarşı içinden olduğu için ise, iki küçük ayna dokunuşu daha, Deniz için 3. ve 4. tos tos olarak kabul edilecekti...

Bizim Deniz...


Sergide çocuk turu...




Sergiden...




Deniz'in çektiği Anne'nin fotoğrafları...(Özellikle çekmediği, yarım çektiği Anne...)




Ve nihayet Anne'nin bütün çekimi...


Sergiden...


Sergiden Deniz ve Anne...



Sergiden Deniz ve Baba...





Sergiden...



















Çıkışta MSA Cafe'nin eşsiz manzarası...



Anne, Baba ve Deniz'in sahil gezileri...





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder