18 Haziran 2014 Çarşamba

İspanya II (Barselona - La Barceloneta - Can Ganassa)

La Barceloneta'dan Yat Limanı Manzarası
Barselona'da şehrin "La Barceloneta" olarak geçen bölgesini Barselona için Old City (Eski Şehir) olarak kabul edebiliriz. Eskiden beri bir liman şehri olan Barselona'nın sahil kıyısında, balıkçılıkla geçinen nüfusunun yoğun olarak yaşadığı bir bölge burası.

Bu bölgede yemek için bir çok seçenek bulmak mümkün. Hemen limana bakan caddede yürürken sırasıyla çok sayıda restoran göze çarpıyor. Ancak biraz iç tarafları, ara sokakları da gezmeli. Bu sefer hem uygun fiyatlı hem de süper taze deniz ürünleri sunan, daha çok yerel nüfusun tercih ettiği küçük restoranlar gözünüze çarpacaktır.

La Barceloneta'nın iç tarafında Placa de la Barceloneta'da "Can Ganassa Restaurant"ın da çoğunluk yerel nüfusun tercih ettiği bir restoran olduğunu ingilizce menüye sahip olmamasından anlıyoruz. Turistik kalabalıktan uzak, fiyatları uygun, lezzetli ve taze deniz ürünleri sunan bir restoran "Can Ganassa".
Restaurant - Bar Can Ganassa
Biz İspanya'da sofraların olmazsa olmazı Sangria'nın yanında midye ve deniz mahsülleri salatasını tatmıştık. Gayet güzeldi...

Can Ganassa'dan 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder