28 Nisan 2014 Pazartesi

Deniz'in Anne Baba Mirası Oyuncakları

Deniz'in onlarca oyuncağı arasında, bazıları anne ve baba'dan miras:

- Annenin çocukluğunda oynadığı sindy bebeğinin beyaz köpeği: Deniz için o "Beyaz Köpekcik". Deniz'in de kendi oyuncakları arasında kahverengi bir köpekcik var. "Beyaz Köpekcik" onun arkadaşı.

- Anneye geçmişte bir arkadaşı tarafından hediye edilmiş peluş "Yunus Balığı": Deniz yunus balıklarının "Huip Huip" yaparak denizin yüzeyine çıkıp, yeniden denizin içine daldıklarını bu peluş "Yunus Balığı" üzerinden öğrendi. Artık yunus balıklarını tanıyor.

- Baba için Trabzonspor-Lille Maçı hatırası UEFA Şampiyonlar Ligi resmi topunun minyatürü, "Futbol Topu" : Bu minyatür top Deniz'in ilk oynadığı futbol topu oldu. Tabi futbol oyunu şeklinde değil, halının üzerinde yuvarlama ve peşinden emekleme şeklinde bir oyun oldu. Bugünlerde eline alıp atıyor, nereye yuvarlandığını merakla izliyor ve sonra yürüyüp alıyor.

- Bartın'ın Kurucaşile ilçesinden Baba tarafından alınmış, küçük, mavi, "Ahşap Yelkenli" : Deniz'in odasında dolabın üzerinde dekoratif amaçlı duran bu tekne, Deniz'in oyunlarına katılabilmek için Deniz'in biraz daha büyümesini bekliyor...
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder